Lediga tjänster

Vi söker ingenjörer / konstruktörer till Alingsås och Kungsbacka

Calambio Engineering är ett ingenjörsföretag som arbetar med projektering av processanläggningar. En gemensam nämnare är att de oftast inkluderar förbränning och/ eller värmeöverföring i någon form. Detta innebär primärt kraft- och värmeverk men även skogsindustri, livsmedelsindustri och kemisk industri. Vi arbetar ofta med ett koncept vi kallar EPCM – Engineering, Procurement, Construction, Management. Det innebär att vi projekterar kompletta nyckelfärdiga anläggningar i beställarens namn.

Vi har växt kontinuerligt sedan starten 1995 och söker nu fler medarbetare. Primärt layout- och rörkonstruktör samt processingenjör med relevanta utbildningar.

För konstruktion arbetar vi mycket med modellering i Plan 3D samt Caepipe mm. Arbetet innebär att du är med hela resan från koncept till fullt fungerande kommersiell anläggning. Arbetet innebär en mängd kontakter med såväl beställare, leverantörer och samarbetspartners.

Våra processingenjörer arbetar med design av allt från delsystem till komplett anläggning. Varje projekt är unikt och det finns inga färdiga mallar för hur de ska utformas. För att vi ska lyckas i våra projekt krävs att vi tidigt kan skapa en bild av hur det färdiga resultatet skall uppnås.

Vi är för närvarande 12 medarbetare och arbetar som ett team tillsammans med ett flertal externa resurser. Det betyder att det alltid finns någon att bolla idéer och frågeställningar med.

Lämplig utbildning för processingenjör är civilingenjör eller motsvarande. För rörkonstruktör värdesätter vi primärt erfarenhet av 3D-modellering.

För mer information kontakta Thomas Riedenfalk 070-6236325, t.r@calambio.se (konstruktör) eller
Pär Stenberg 070-5617248, stenberg@calambio.se (processingenjör).